Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 22 Nisan 2024 70 Görüntüleme

Başkan Akpınar’dan Konsere Davet

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında sanatçı Mesut Dağlı sahne alacak. Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının coşkusunu birlikte yaşamak için hemşehrilerini konsere davet ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, 23 Nisan Salı günü saat 20.00’de Atatürk Anıtı’nda başlayıp Yunus Emre Meydanı’na kadar devam edecek fener alayı yürüyüşüne ve 21.00’de gerçekleştirilecek olan Mesut Dağlı konserine davet etti. Sosyal ve kültürel doğrultuda hizmetlerine başladıklarını belirten Başkan Akpınar: “Egemenliğimizin nişanesi olan TBMM’nin açıldığı bu müstesna gün dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamanın coşkusu içerisindeyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenleyeceğimiz konserde değerli sanatçımız Mesut Dağlı ile müzikseverleri buluşturacağız. Tüm hemşerilerimi konserimize ve yürüyüşümüze davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster