Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 2 Mayıs 2024 93 Görüntüleme

Ereğli Belediyesi Sel Çalışmalarıyla Tam Not Aldı

Ereğli Belediyesi ekipleri yoğun yağış nedeniyle şehrin bazı kesimlerinde meydana gelen sele anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyet yaşamaması noktasında yoğun çaba harcadı. Belediye Başkanı Umut Akpınar’ın yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Aziziye, Yeniköy, Beyköy Mahallelerinde ve Altgeçitlerde su tahliye çalışmaları gerçekleştirildi, Emirgazi Belediyesi’ne de talebi üzerine sel çalışmaları kapsamında destekte bulunuldu.

Selin başlamasıyla tahribatın önüne geçmek adına belediye ekiplerinin anında bölgeye ulaşarak yoğun bir mücadele başlatması vatandaşlar tarafından da takdir görerek tam not aldı.

Süreci adım adım takip eden Başkan Akpınar, talimatlarıyla sel mücadele koordinasyonunu titizlikle yürüttü. Ara ara hemşehrilerini de bilgilendiren Başkan Akpınar; gereken müdahalelerin yapıldığını, ekiplerinin teyakkuz halinde ve her şeyin kontrol altında olduğunu belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster