Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 4 Nisan 2024 703 Görüntüleme

Başkan Akpınar Mazbatasını Aldı

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Ereğli Adliyesi’nden mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı. Ereğli Adliyesi’nden Belediye’ye kadar vatandaşlarla birlikte yürüyen Başkan Akpınar, Belediye önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla da kucaklaştı. Ardından da devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Akpınar: “Yanlış yapmamak bir tek Allah’a mahsus, hepimizin hatası olur. Hatamızın olduğu vatandaşlarımız, kardeşlerimiz kim varsa öncelikle onlardan özür diliyoruz. Çünkü 31 Mart artık geride kaldı, bugün Ereğli’de yepyeni bir sayfa açıyoruz. Bu binaya, evimize girerken artık Ereğli’nin tüm kesimin, herkesin ve her kesiminin Belediye Başkanı olarak gireceğim. Bu şehri; adalet, şeffaflık ve dürüstlük ile yöneteceğiz. Biraz önce de söyledim artık 31 Mart bitti, şehrimizdeki tüm kurum, kuruluş, amir, müdür kim varsa hepsine teşekkür ederim, çünkü çok sağlıklı bir seçim süreci geçirdik. İlçe Başkanımız başta olmak üzere Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Yönetim Kurulumuza, Parti Meclis Üyelerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Fakat, diğer partili arkadaşlarımıza yani AKP, MHP, İyi Parti ve diğer tüm partilerimize teşekkür ederiz, artık biz bu şehrin Belediye Başkanıyız ve herkese eşit hizmet edeceğiz. Adaletten ve dürüstlükten asla ayrılmayacağız sizden sadece bir süre sabır istiyorum çünkü bu şehre hizmet etmek için bir süreye ihtiyacım var. Geldiğimizde elimizde sihirli değnekle bu şehri yeniden dizayn etme şansımız yok, bir süre sabrınızdan sonra inanın çok güzel, umutlu şeyler yapacağız, hep beraber mutlu umutlu bir şehir inşa edeceğiz. Coşkunuzu ve heyecanınızı anlıyorum bende sizlerle aynı duyguları yaşıyorum. İnanın ben bu şehir için 24 saat yaşayacağım, bu şehrin geleceğini hep beraber, hep birlikte güzelleştireceğiz. Ereğli’ye hizmet eden ve hayatta olan Belediye Başkanlarımıza Allah sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin, çaktıkları her bir çivi için onlara teşekkür ederim, onlara her zaman kapım açık gerçekten asla hiçbiriyle herhangi bir kırgınlığım, küskünlüğüm yok hepsiyle görüşüyorum dolayısıyla bundan sonra bir kardeşleri var benim de abilerim var. Aramızda olmayan Belediye Başkanlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster