Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 22 Nisan 2024 67 Görüntüleme

Başkan Akpınar’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akpınar mesajında: “23 Nisan 1920, Türk Milleti’nin milli iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği mutlu bir gündür. Cumhuriyet’e, demokrasiye, temel hak ve özgürlüklere, adalete, doğaya ve insan haklarına hiç olmadığı kadar sahip çıkmak zorundayız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu ve sevincini yaşarken, geleceğimizin teminatı, en değerli varlığımız olan çocuklarımıza gelecek kaygısı taşımadıkları, umut ve mutluluk içinde yaşayacakları bir dünya inşa etmek hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Ulusal egemenliğin ve çocuk haklarının simgesi olan bu günün bizlere büyük bir sorumluluk yüklediği bir hakikattir. Her zaman çocuklarımızın geleceğini inşa etmek, onlara sağlıklı ve güvenli bir geleceği miras bırakmak için çaba gösteriyoruz, göstereceğiz. Bu vesileyle, çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize ve velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Onların gayretleri; çocuklarımızın daha iyi bir yarın için hazırlanmasına ve yarınlara umutla bakabilmenin heyecanını yaşamalarına olanak sağlamaktadır. Geleceğin liderleri, bilim insanları, sanatçıları ve sporcuları olan çocuklarımızın her birinin hayallerine ulaşmaları için elimizden gelen her türlü desteği sağlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kahraman askerlerimizi saygı ve özlemle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster