Ana Sayfa EREĞLİ 22 Nisan 2024 299 Görüntüleme

Musa Yılmaz’dan 23 Nisan Mesajı

23 Nisan, milli iradenin aidiyetinin habercisi, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın toyu, hakimiyet-i milliyenin bayramıdır.

Müktesebatı kadim Türk devlet geleneğine sahip olan, aziz milletimizi işgalle kuşattığının zannı içerisinde olanlara karşı istiklale ve istikbale aşkıyla verdiği ateşle imtihanı yine aziz milletimizle başaracağına düşüncesine inanarak, Büyük Millet Meclisi tam 104 yıl önce kurulmuş, egemenlik misyonu ulusa yüklenmiş, çocuklara bayram olarak hediye edilmiştir.

Bugünün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi ise, millet ve devlet hayatının süreklilik içermesine yönelik idealist bir bakışın her daim var olduğunu göstermiştir.

Büyük Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayram, çağdaş yorumuyla artık dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesi ve bütün insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına Türkiye merkezli bir katkıda bulunmaktadır.

Bu vesileyle milletimizin egemenliğinin kurumu olan Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunu ve yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yetişmelerini; hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Av. Musa YILMAZ – MHP Ereğli İlçe Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster