Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 10 Ekim 2023 907 Görüntüleme

Başkan Oprukçu Personelini Enflasyona Ezdirmiyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Toplu İş Sözleşmesi’ne ek protokol yaparak çalışanlarını enflasyona ezdirmiyor. Bu kapsamda şirket işçilerine 1000 TL yemek parasına ek 2000 TL sosyal destek verilmesi, kadrolu işçilerin de maaşlarında iyileştirme yapılması kararlaştırıldı ve imzalar atıldı.

“ALLAH HAYIRLI, UĞURLU ETSİN”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Oprukçu: “Değerli personelimizi enflasyona karşı korumaya aldık. Sosyal desteklerle inşallah bu dönemi kazasız, belasız atlatmalarını temin etmeye gayret ediyoruz. Bütün şirket çalışanlarımıza 1000 TL yemek parasına ilave 2000 TL daha sosyal destek veriyoruz. Kadrolu işçilerimizi, şirket çalışanlarımızı, KHK kapsamında kadroya alınan işçilerimizi de unutmadık, hiç birini ihmal etmedik. Bugün de sendikamızla sözleşmemizi imzaladık, Allah hayırlı, uğurlu etsin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster