Ana Sayfa EREĞLİ, EREĞLİ BELEDİYESİ 19 Mart 2024 635 Görüntüleme

Cumhur İttifakı’ndan Ereğli’ye Bir Hizmet Daha

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş’ın teşrifleriyle; Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yalçın Bozkır ve STK, Oda ve Birlik Başkanları, birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kamyon Garajı’nın Temel Atma Töreni’ni gerçekleştirildi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yalçın Bozkır: “Bizlere böyle bir tesisi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Uğur İbrahim Altay ve Ereğli Belediye Başkanım Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“EREĞLİ’MİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Oprukçu: “Ereğli Sivil Toplum Örgütleriyle Belediyesiyle halkıyla bütünleştiği, buluştuğu, kucaklaştığı bir süreci artık yaşamalı. Allah razı olsun biz bu uyumu bu birlikteliği Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey’le AK Partimizin, Milliyetçi Hareket Partimizin değerli İl Başkanları ve İlçe başkanlarıyla bu uyumu yakaladık, biz el ele birlikte yürüyoruz. Bunu değerlendirdiğimizde de inşallah daha güzel şeyler yapılacağını biliyoruz ve görüyoruz. Hal yeri tamam, kamyon garajı tamam yani bir ve beraber olursak iri olursak diri olmamızın da bir sonucu neticede hizmetlerden bir fazla istifade ediliyor. Sayın Vekillerimizle de biz el ele tutuştuktan sonra Ereğli’nin huzurlu geleceğini sağlıklı olarak inşa etme imkanımız olur. Ereğli’mize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“EREĞLİ, İNANIYORUM Kİ KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ UĞUR İBRAHİM ALTAY’A VE EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN OPRUKÇU’YA EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE DESTEK VERECEKTİR”

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Mustafa Uzbaş: “ İlçemize önemli katkısı olacak kamyon garajının temelini inşallah hep birlikte atıyoruz. Bu projemiz ilçemizin kamyon parkı karşılamak amacıyla 100 tır kapasiteli olarak tasarlandı inşallah büyütülmesi veya farklı alternatifler üzerinde de çalışacağız. İnşallah hayırlara vesile olsun. 31 Mart seçimleri yükseliş için önemli bir milat olacak Ereğli, inanıyorum ki Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya en güçlü şekilde destek verecektir” şeklinde konuştu.

“BEN, 31 MART’TA EREĞLİ’NİN GÜZEL BİR ZAFER ÇIKACAĞINA İNANIYORUM, SÖYLEDİĞİM GİBİ BİZ HEP BİRLİKTE BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE CUMHUR İTTİFAKI OLARAK YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Konya Milletvekilimiz Meryem Göka: “Ereğli’mizde ve böyle güzel bir temel atma töreninde bulunmaktan dolayı da biz çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Güçlü Türkiye için, birlik ve beraberlik için bir yol yürüyoruz bunu da hep birlikte yapacağız inşallah. Konya’mızda ve Konya’mızın 31 ilçesinde Konya modeli belediyeciliği zaten çok uzun zamandan beri uyguluyoruz. Ben, 31 Mart’ta Ereğli’nin güzel bir zafer çıkacağına inanıyorum, söylediğim gibi biz hep birlikte birlik beraberlik içinde Cumhur İttifakı olarak yürümeye devam edeceğiz. Temel atma törenimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK EREĞLİ’DEKİ BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN OPRUKÇU BEY KARDEŞİMİZ ADAYIMIZ BUNUN İÇİN DE EL BİRLİĞİYLE AMAÇLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE HEPİMİZ KENETLENECEĞİZ”

AK Parti Konya Milletvekilimiz Latif Selvi: “Kamyon demek, ekmek demek, istihdam demek, çalışma demek bir ülkenin geleceğine damga vuracak en önemli şey en önemli şey o ülkenin yeterli gelire sahip olabilmesi ve kendisine yetebilmesidir. Bundan dolayı da her zaman bir talep söz konusu olduğunda bununla ilgili imkanlar ölçüsü içerisinde el birliği ile çözümler üreteceğiz ve Ereğli’mize, Konya’mıza ülkemize en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz. Cumhur İttifakı olarak Ereğli’deki bizim Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu Bey kardeşimiz adayımız bunun için de el birliğiyle amaçlarımızı gerçekleştirmek için Hüseyin Oprukçu başkanımızla birlikte hepimiz kenetleneceğiz ve inşallah milletimizin iradesi de bizim arzu ettiğimiz çerçevede gerçekleştiğinde kolları sıvayıp Ereğli’miz için yapılması gereken beklentiler neyse bunların hayata geçmesi gereken her ne varsa bu hususta kararlı bir şekilde yolumuzda yürüyeceğiz, Başkanımıza başarılar diliyorum ve bütün Ereğli hemşerilerimizden de güçlü bir desteği beklediğimizi özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah biraz sonra açılışını gerçekleştireceğimiz kamyon garajımızın hem bu sektörde çalışan arkadaşlarımıza hem de Ereğli’miz için hayırlara vesile olur. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine sonra İlçe Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster