Ana Sayfa EREĞLİ 3 Mayıs 2024 210 Görüntüleme

Dikkat “Ereğli’de O Yollar Trafiğe Kapatılacak“

Devlet Demir Yolları’nın, Karaman-Ulukışla arası hızlı tren çalışmaları kapsamında, Ereğli’de hızlı tren çalışmalarının yapılacağı 2 alt geçit trafiğe kapatılacak. Ereğli Devlet Hastanesine ana ulaşımı sağlayan Raşit Tolu Hoca Alt geçidinin gülbahçe kavşağından Filamingo evleri kavşağına kadar olan kısmı ile; Mümin Avcı alt geçidi mayıs ayı içerisinde trafiğe kapatılacak.

Kapatılan alt geçitlerin ulaşımları alternatif yollardan sağlanacak. Devlet Hastanesi gidiş gelişlerinin sağlandığı Raşit Tolun Hoca altgeçidinin kapatılması ile hastane ulaşımı, Muharrem Yıldırım Caddesinden veya Çimencik caddesinden sağlanacak. Yine alternatif yol olarak Kenan Akpınar alt geçidi kullanılabilecek.

NOT: Kapatılan alt geçitlerden üst bölgelere (Hastane, TOKİ’ler, üniversite) ulaşımlar, eski diş hastanesi yolu olan Kenan Akpınar altgeçidinden, eski Karaman yolu üzeri Muharrem Yıldırım Caddesi, Çimencik caddesi üzerinden sağlanabilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster