Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 24 Nisan 2024 100 Görüntüleme

Başkan Akpınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı Konserle Taçlandırdı

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında sanatçı Mesut Dağlı sahne aldı. Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Oda ve Birlik Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, yol arkadaşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının coşkusunu hemşerileriyle birlikte yaşadı.
Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Akpınar: “Bugün çok güzel bir gün, özel bir gün Ereğli’nin bugüne kadar hasret kaldığı bir gün hepimize kutlu olsun. Bu tablo özlediğimiz hasretini çektiğimiz bir tablo daha güzel günler göreceğiz. Bugün hepimiz mutluyuz ve coşkuluyuz ama çocuklarımız var, geleceğimiz var onların bayramını sizlerin adına kutluyorum. Bu şehir bir Cumhuriyet şehri bu şehrin kökünde, damarlarında Cumhuriyet var. Günün anlamı çok güzel, öyle güzel bir gün ki Egemenliğin Ulusa verildiği bir gün. O kadar güzel bir tablo ki, sevgili hemşehrilerim bakın burada çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız var. Bu güzel günü bizlere, çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde saygıyla eğiliyorum. Tüm şehitlerimizi buradan saygıyla anıyorum, hepsine Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.


“DUYARLILIK OLUŞTURUP ŞEHRİMİZDE ÖNCE ÇEVRE TEMİZLİĞİYLE BAŞLAYALIM”

Konuşmalarına temizlik konusuyla devam eden Başkan Akpınar: “Önümüzdeki günlerde bu şehri daha yaşanabilir hale getireceğiz, sizden bir şey rica edeceğim. Bu şehir hepimizin şehri, bu şehirde bir hareket başlatmak istiyoruz. Bir temizlik hareketi sokaklarda, evlerinizin, apartmanlarınızın, iş yerlerinizin önünde, lütfen bir temizlik hareketi başlatalım. Duyarlılık oluşturup şehrimizde önce çevre temizliğiyle başlayalım. Bu çevre hepimizin çevresi, bu gelecek hepimizin geleceği, bu sokaklar hepimizin sokağı ve bir süre sonra bu şehri daha yaşanabilir hale hep birlikte getireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster