Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 9 Şubat 2024 675 Görüntüleme

Başkan Oprukçu’nun Yol Arkadaşları Bi’Daha Diyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Korkut Ata Sosyal Tesisleri’ne taşıdığı Ali talip Özdemir Aş Ocağı açılış töreninin ardından yol arkadaşlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaparak sendika müjdesini de paylaştı.

“BİR VE BERABER OLMAYA, BİRLİKTE BAŞARMAYA KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ, ALLAH’IN İZNİYLE EL BİRLİĞİYLE, GÖNÜL BİRLİĞİYLE BAŞARMAYA MECBUR DEĞİL, MAHKUMUZ”

Başkan Oprukçu toplantıya: “Açılış yapmadık, temel atmadık ama çalıştık arkadaşlar, bir taraftan da yoklukla mücadele ettik. Ereğli hizmet görsün diye çalıştık. Yapılmaz, olmaz denilen her şeyi önceki Belediye Başkanlığım döneminde de yaptığımı hepiniz biliyorsunuz. Gidin bütün mahallelere bakın ayırmadan hizmet ettik ve adam gibi hizmet sürecini kazasız, belasız tamamlayacağız. Bir ve beraber olmaya, birlikte başarmaya kararlı bir şekilde de devam edeceğiz, Allah’ın izniyle. El birliğiyle, gönül birliğiyle başarmaya mecbur değil, mahkumuz. Kendim için, nefsim için değil, bunu için Ereğli Belediye Başkanlığı’nda bir gün oturmam. Ama bu şehir Mekke ve Medine’ye vakfedilmiş bir arazi üzerinde kurulu bir şehir, insanı da mübarek, en kötüsü vatanına ihanet etmez. Bir Belediye Başkanı düşünün kapısı hep açık gelip de görüşemedim Hüseyin Oprukçu seninle diyen bir Allah’ın kuluna rastlamadım. Herkes geldi, dostu da düşmanı da, iyisi de kötüsü de geldi, o kapı Şehr-i Emin sıfatını taşıyan Belediye Başkanı’nın kapısı, o kapı kimseye kapanmadı, kapanmamak üzere de devam ediyoruz, Allah’ın izniyle bir şey istiyorum ya; tabutundan tutmadan önce birbirimizin elinden adam gibi tutalım istiyorum. Tekrarı yok bu seçimlerin yarın pişman oluyorsunuz, eyvah diyorsunuz ama iş işten geçiyor. Benim seçimim dündü, bu benim seçimim değil, ben artık vakfettiğim ömrümün kalanını huzur şehri Vilayet Ereğli’yi görmek suretiyle siyasi ömrümü tamamlamak istiyorum” şeklindeki ifadelerle başladı.

“SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ BEY DE EREĞLİ’NİN VİLAYET OLMASINI EN AZ BENİM KADAR İSTİYOR”

Sonrasında Başkan Oprukçu: “Aldığım sözler var, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ile abi, kardeş olarak 50 yıla yakın yol yürüdüm. O da Ereğli’nin Vilayet olmasını en az benim kadar istiyor. Ve bunu birçok defa taahhüt etti hatta genel anlamda taahhüdünü de hepiniz Meclis Grup Toplantısı konuşmasında duydunuz. Devlet Bahçeli Bey’i görüyorsunuz, tanıyorsunuz. Devlet Bahçeli Bey için Türkiye’nin terörle mücadelesini başarıyla sonuçlandırmasında önemli, Türk Devleti’nin ve Türk Milleti’nin Anadolu’da ebedi varlığını inşasından gayrı hiçbir derdi yok. O da milletimize ve devletimize vakfettiği bir ömrünü yaşıyor, şükürler olsun” şeklinde konuştu.

“HER ARAYAN BULAMAZ AMA BULANLAR HEP ARAYANLARDIR”

Yapılan hizmetlere de kısaca değinen Başkan Oprukçu: “Her namazımdan, niyazımdan sonra veren el olmayı nasip eyle Ya Rabbi diye hep dua etmişimdir ve dua etmeye devam ediyorum. Rabb-ül Alemin de verdikçe veriyor şükürler olsun, ben nasıl hamd etmem. Gelinen noktada inanılmaz bir asfalt, parke taşı yapmışız. Yunus Emre’yi hatırlayın arkasında her türlü rezilliğin yaşandığı bir parktı, ne kadar güzel oldu değil mi. Şehitler Parkı’nı da hatırlayın. Sadece iki park meselesi değil Kütüphane bitmek üzere, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu açma fırsatımız olmadı ama yapıldı. Değerli arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, hepinizden Allah razı olsun. Organik Tarım Bölgesi’nde fideyi ömründe ilk defa görenler vardı, toprağı avuçlamayanlar vardı, Stres attık, biraz da güneşin altında insanımızın yetiştirmek, üretmek için ne kadar zahmet çektiğini somut olarak yaşadık. Ama ürettik demi, birileri çürük desin varsın. Ama o biberler, domatesler, kavunlar vs. netice itibariyle organik olarak yetişti, helalinden hemşerilerimizin kursaklarına girdi, tattılar fena mı yaptık. Adam, ‘Akhüyük’te ne var’ diyor. Her arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır. Şimdi biz aradığımız için günahkar ilan edilmeye çalışılıyoruz. 5 yıl uyutmanın, o kuyuları açmamanın ayıbından utanmıyorsun Hüseyin Oprukçu’nun yaptığı havuzu eleştiriyorsun, öyle bir dünya yok. Birisi de demiş ki, ‘Akhüyük’te kumla kendi zengin oldu’ geçin bu hikayeleri, kum hırsızı tuttuğunuz günlerde bir şey bulamamanız şamar gibi sizin suratınıza yapıştı. Ereğli Belediyesi makamı birilerinin nefsini tatmin ettiği, cebini doldurduğu yer olmadı, olamaz, olmasına da Allah’ın izniyle müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“BİZ HALKA HİZMETİ HAKK’A HİZMET SAYANLARDANIZ BİLİYORUZ Kİ HER HİZMETİMİZ DUA OLARAK DÖNÜYOR. DUA ALMAYA, HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ AMA EREĞLİ VİLAYET OLMADAN RABB-ÜL ALEMİN BENİM CANIMI ALMASIN, GÖREVİMİ DE SONLANDIRMASIN”

Konuşmalarına devam eden Başkan Oprukçu: “Aşk zahmet işidir, aşk yanma işidir, aşk tükenme işidir, içini yiyip bitirme işidir. İnsanı sevme Hak Teala’yı sevmektir. Memleketi, milleti sevme Allah’ı sevmektir. Netice itibariyle biz halka hizmeti Hakk’a hizmet sayanlardanız. Biliyoruz ki her hizmetimiz dua olarak dönüyor. Dua almaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama Ereğli Vilayet olmadan Rabb-ül Alemin benim canımı almasın, görevimi de sonlandırmasın. Bu dönem aldığımız sözlerin yerine geldiğini görmek, duymak, bunun da gereğini yapmak istiyorum. Ali Talip Özdemir Bey’in de ne dediğini hepiniz duydunuz. Ben aldığım sözlerin yerine getirilmesiyle ilgili Ankara’da Devlet Bahçeli Bey’in, Sayın Cumhurbaşkanımızın huzuruna gittiğim zaman benim boynumu büktürmeyin” şeklinde konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYLIĞI HÜSEYİN OPRUKÇU’NUN TAHTINDA, GÖNLÜNDE, FİİLİ OLARAK İMZALAR DA ATILMIŞ VAZİYETTE HİÇ KİMSE CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYIYIM DİYE SAĞDA SOLDA GEZMESİN”

Yol arkadaşlarından destek isteyen Başkan Oprukçu: Cumhur İttifakı’nın adayı olma şerefini yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ile Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey’in himmetleriyle Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Cumhur İttifakı’nın adaylığı Hüseyin Oprukçu’nun tahtında, gönlünde, fiili olarak imzalar da atılmış vaziyette. Hiç kimse Cumhur İttifakı’nın adayıyım diye sağda solda gezmesin. Ben Ereğli’yi kucaklaşmış bir halde görmek istiyorum. Dağıyla, ovasıyla, yörüğüyle, bekdiğiyle, kakçısıyla el ele tutuşmuş, adam gibi destek verdiğini görmek istiyorum. İşte o zaman boynumun bükülmeyeceğinden adım gibi eminim. Değerli arkadaşlar Ereğli Vilayet olmalı. Bizimle birlikte Cumhur İttifakı’nın, Ereğli İttifakı’nın, Türkiye İttifakı’nın başarması üzere bana söz verir misiniz, Cumhur’un gücüyle devam edecek miyiz? Allah cümlenizden razı olsun” şeklinde konuştu.

“TÜM YOL ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Toplantının sonunda ise Başkan Oprukçu: “Bir az önce Sendika Başkan Yardımcısı ile görüştüm. Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleriniz devam ediyor. İdari maddelerde mutabakat sağlanmış vaziyette Pazartesi günü muhtemelen imzalayacağız. Şükürler olsun Hak Teala’ya bu güne kadar maaşınızı hiç geciktirmedik, yok olduğu, dar olduğu, zor olduğu günlerde de maaşınızı yetiştirdim. Şimdi asgari ücret zamlandı devlet verdi 17 Bin Türk Lirası, 3 Bin Türk Lirası da biz önceden koymuştuk 20 Bin Türk Lirası olmuştu, üstüne bir 5 Bin Türk Lirası daha koyalım mı? Daha bitmedi 6 Bin Türk Lira da kadrolu işçilerimizin maaşına ekliyoruz. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramlarımızda 5 Bin Türk Lirası da ikramiye veriyoruz. Memurlarımızın da sosyal denge tazminatı sözleşmelerinin seçimden sonra yenileyeceğim, bunun yanında bayram ikramiyelerinden onlar da yararlanacak. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadeleriyle yol arkadaşlarına müjdesini vererek toplantıyı sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster