Ana Sayfa EREĞLİSPOR 16 Temmuz 2022 236 Görüntüleme

CEVDET DUMLU’da EREĞLİSPOR YÖNETİMİNDE

Ereğli’nin sevilen iş insanlarından ve Bolkar Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Dumlu, Beta Trafo Ereğlispor’un yeni oluşan yönetimine dahil oldu.
Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Beta Trafo Ereğlispor’un Yönetimini güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce yönetim için çağrıda bulunan Başkan Kamış, Osman Dalkılıç, Ahmet Hakkı Kılıç, Hilmi İlhan, Fatih Tekemen, Hatice Özbahçeci, Avukat Evra Döndü Mayruk, Metin Tekemen, Mehmet Tunç ve Ramazan Arslan ile yönetimi güçlendirdikten sonra Ereğli’nin sevilen iş insanlarından Özmega Yapı ve Bolkar Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Dumlu’yu da yönetime dahil ederek güçlü bir yönetim oluşturmaya devam ediyor.
Yönetime dahil olan Cevdet Dumlu da, Ereğlispor’un şehrin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu ve şehrin takımının her zaman yanında olduklarını kaydetti. Dumlu; “Ereğlispor’umuz için her zaman elimizden geleni yapıyor ve mücadele ediyorduk. Şimdide yönetime dahil olarak Ereğlispor’umuz için elimizden geleni yapacağız. Verdiğimiz mücadelenin sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ereğli’mizi ve Ereğlispor’umuzu çok daha iyi yerlere getirmek için her şeyi yapacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster