Ana Sayfa EREĞLİSPOR 13 Eylül 2023 1217 Görüntüleme

EREĞLİSPOR’DAN DÖRT DÖRTLÜK PROVA!

Konya Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Beta Trafo Ereğlispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Karaman Gençlerbirliği’ni 4 – 1 yenerek ikinci hazırlık maçından da galip ayrıldı.


Beta Trafo Ereğlispor yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugün de Atatürk Stadyumu’nda bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Karaman Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Beta Trafo Ereğlispor sahadan 4 – 1 galip ayrıldı.


Beta Trafo Ereğlispor adına galibiyet golleri dakika 10 da Erdal, dakika 25 de Ali Tosun, dakika 60 Savaş ve dakika 70 de Mercan’dan geldi. Karaman Gençlerbirliği’nin tek golü ise dakika 30 da Mustafa’dan geldi.


“AMİGO TAMER UNUTULMADI”


Beta Trafo Ereğlispor, Karaman Gençlerbirliği maçı öncesi Ereğli’nin ve spor camiası için çok önemli bir değer olan ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Amigo Tamer için de saygı duruşu düzenlendi. Düzenlenen saygı duruşu ile Ereğlili spor severler Amigosunu anmayı ihmal etmemiş oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster