Ana Sayfa EREĞLİSPOR 3 Mart 2023 192 Görüntüleme

Maça Hazırlıklar Tamam

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, MANAVGAT BLD. SPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI!

BAL Ligi 8’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor ligin 16’ıncı haftasında evinde karşılaşacağı Manavgat Bld.spor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı.
Beta Trafo Ereğlispor, ligin üst sıralarında yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Bld.spor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanarak çalışmalarını tamamladı.
Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen son antrenman ısınma çalışmaları ile başladı. Ardından koşu ve dar alanda top kapma çalışmaları ile süren antrenman teknik ve taktik çalışmalar ile devam etti.
Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç ile antrenman sona erdi.
Beta Trafo Ereğslipor, antrenman sonrası Pazar günü oynanacak maç için bugün kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster