Ana Sayfa EREĞLİSPOR 14 Eylül 2023 1301 Görüntüleme

EREĞLİSPOR ANTRENÖRÜ HAKAN KOÇER; “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Bu sezon Konya Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Beta Trafo Ereğlispor’un yeni Antrenörü Hakan Koçer, hedeflerinin şampiyonluk olduğuna vurgu yaptı.
Konya Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Beta Trafo Ereğlispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Günü çift antrenman ile geçiren Beta Trafo Ereğlispor, bu süre zarfında iki tane de hazırlık maçı yaparak çalışmalarına devam ediyor.
“EREĞLİSPOR’DAN 3 GÜNLÜK ARA”
Sezon hazırlıkları devam ederken, takıma 3 günlük izin veren Antrenör Koçer çalışmalarla ilgili verdiği demeçte; “Güzel bir hazırlık sezonu geçiriyoruz. Kuralar da çekildi. Güzel bir grupta Ereğlili futbolseverlere güzel bir sezon izletmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımımızın durumu yakından takip ederek, eksik olan yanlarımızı görüp ona göre sezona tam hazır şekilde girmek istiyoruz. Bu kapsamda yaptığımız 2 hazırlık maçında da güzel sonuçlar aldık. Mutlaka eksik taraflarımız var. Amacımız da bunları görerek kendimizi geliştirmek. Şu an için takımımızdan memnunum ilerleyen günlerde takımımız tam hazır hale gelmiş olacak” dedi.
“HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK”
Büyük bir camiaya geldiğini ve Ereğlispor’un geçmişini bildiğinin de altını çizen Koçer; “Son derece önemli bir kulübe geldiğimi biliyorum. Mazisi olan bir kulüp. Şehir tam olarak takımın arkasında. Bu da bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Bu sorumluluk bilinci ile hem kulübe hem de şehrimize şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz. Hep beraber Ereğlispor’umuzu hak ettiği yerlere yükseltmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.
“BAŞKAN KAMIŞ VE YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yönetime de ayrı bir parantez açan Koçer şunları kaydetti: “Geldiğimiz ilk andan itibaren bizlere kulübün büyüklüğünü ve sıcaklığını veren Kulüp Başkanımız Bilgin Kamış’a ve tüm yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sürekli yanımızda oldular. Beraber koordineli bir şekilde takımı oluşturduk. Kararlarımıza saygı duydular ve bize güvendiler. Bu nokta da bizlerin onlara karşı ayrı bir sorumluluğu var. Kendileri Ereğlispor için ayrı bir yere sahip. Sezon sonunda tüm şehri ve yönetimimizi mutlu etmek için çabalamaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster