Ana Sayfa EMİRGAZİ 16 Temmuz 2022 215 Görüntüleme

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ EMİRGAZİ’DE COŞKUYLA KUTLANDI!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, İlçe Kaymakamlığı ve Emirgazi Belediyesi tarafından düzenlenen programlarla kutlandı.
15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ıncı Sene-i devriyesinde Türk Milleti’nin destansı zaferi Emirgazi’de Şehit mezarları ziyaret edilerek guller bırakıldı ve dualar edildi.Program saat 20.30 da Belediye Şehit Nurullah Secen parkında gerçekleştrilen etkinlikle devam etti.Programa Belediye Başkanı Nurişen KOÇAK ilçe Kaymakamı Veli AVCI,Daire amirleri,Siyasi parti başkanları,Mahalle muhtarları ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,Protokol konuşmaları, Kuran Tilaveti, İlahiler, Semazen Gösterileri,15 Temmuz Videoları ve Şiirleri, gece yarısı camilerden okunan Sela ve çeşitli etkinliklerle son buldu.
Başkan KOÇAK kürsüde yapmış olduğu konuşmada :
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyorum. Bu acı, vahim ve bir o kadar da ders alınması gereken bir günün 6. senesinde yüreklerimizdeki sızının yeniden alevlendiği bugün de, bu gece de sizleri saygıyla selamlıyorum. Rabb-ül Alemin lütfünü eksik etmez inşallah, bu aziz millet, şerefli millet çok acı, çok badireler atlattı. Bu da geçti neleri atlatmadık ki demokrasiye kastedenler, aziz milletimize kastedenler kendi meşruiyetlerini temin ve tesis etmek için insanımızın katline vesile olanlar, yine hatırlarsınız bu kalkışmanın da meşruiyetini temin ve tesis etmek için yaşattıkları acıları unutmadık. Bu hain FETÖ’nün öteden beri özellikle 1980’den sonra nasıl beslendiği, yeşil kuşak muvacehesinde nasıl beslendiği, nasıl büyütüldüğü hepimizin malumu, koynumuzda millet olarak, devlet olarak yılan beslemişiz.Allah böyle fitne ve şer odaklarına fırsat vermesin,Aziz Türk Milletimiz böyle bir acı daha yaşamasın,Şehitlerimizi,gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster