Ana Sayfa VEFAT EDENLER 17 Nisan 2024 1067 Görüntüleme

17.04.2024 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Meliha CAN

Aslen ; Ayrancılı olup. Halen Ayrancı’ da ikamet eden, Merhum Ali Can eşi, Gülay, Seven, Seyfi ve Zehra anneleri Meliha CAN. Cenazesi; 17.04.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ayrancı’ da defnedildi.

Vefat Eden – Musa KOCABAŞ

Aslen ; Emirgazili olup. Halen Mehmet Akif mahallesinde ikamet eden, Kazım ve Şerife oğlu, Ünal, Hatice, Şerife ve Zehra babaları Musa KOCABAŞ. Cenazesi; 17.04.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ünzile YAVAŞ

Aslen ; Bulgaristan göçmenlerinden olup. Halen Doğu Alagözlü mahallesi Medine apartmanında ikamet eden, Kadir ve Sülbiye kızı, Bekir Yavaş, Merhum Ahmet Yavaş, ve Saliha Kılıç kardeşleri, Sümerbanktan emekli Ünzile YAVAŞ. Cenazesi; 17.04.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Şeyh Zabittin camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Mürsel GÜRLER

Aslen ; Aksaraylı olup. Mehmet Şükrü Gürler oğlu. Nurten Gürler eşi, Yılmaz, Nesrin ve Esra babaları, Mesut Gürler ağabeyi, Eski Sanayi esnaflarından Mürsel GÜRLER. Cenazesi; 17.04.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster