Ana Sayfa VEFAT EDENLER 14 Nisan 2024 809 Görüntüleme

14.04.2024 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Emine TUNÇ

Aslen ; Ulumeşe mahallesinden olup. Halen Ereğlide ikamet eden, merhum Celalettin Tunç eşi, Lüks Ereğli çalışanlarından Ali ve Rasim, Belkıs, Selma ve Semiha anneleri Emine TUNÇ. Cenazesi ;14.04.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu meşe camiinden alınarak Ulu meşe mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Veysel DEMİRHAN

Aslen ;Adabağ mahallesinden olup. Halen Talatpaşa mahallesinde ikamet eden, Merhum Mehmet Demirhan ve İsmihan Demirhan oğlu, Melek Demirhan eşi, Burçin, Esila ve Elif babaları, İdris, Bediha ve Cevriye kardeşi Veysel DEMİRHAN. Cenazesi; 14.04.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ömer ÖĞÜT

Aslen ;Ermenekli olup. Halen Ereğlide Hacı Mutahir mahallesi Yalçınevlerde ikamet eden, Sümerbanktan emekli Ramazan, Hatice ve Adem babaları, Mediha Öğüt eşi, Ömer ÖĞÜT. Cenazesi ; 14.04.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster