Ana Sayfa VEFAT EDENLER 26 Nisan 2024 148 Görüntüleme

26.04.2024 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Emrah BÜKE

Aslen ; Kamışlıkuyu mahallesinden olup. Halen İstanbul’ da ikamet eden. Erdal Büke ve Nuran Büke oğlu şehit polis memuru Emrah BÜKE. Şehidimizin cenazesi; Bugün ikindi namazını müteakip Kamışlıkuyu mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Naci İLEV

Aslen ; Erzurumlu olup. Halen Ereğli’ de Orhangazi mahallesinde ikamet eden, Hurşit, Necati ve Cafer babaları, eski Ulu camii esnaflarından Çakmakçı Naci İLEV. Cenazesi ; 26.04.2024 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak yazlık mahallesi yeni mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ayşe SOYSAL

Aslen ; Halkapınar / Yassıkaya mahallesinden olup. Halen Ereğli’ de Türbe mahallesi Huzur kent sitesinde ikamet eden. Ali Rıza Yılmaz kızı, Ahmet Soysal eşi, Duran , Hasan ve Suat anneleri Şaban ve Nejdet Yılmaz ablaları, Kaymakamlık eski çalışanlarından Ayşe SOYSAL. Cenazesi; 26.04.2024 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Erhan ARAÇ

Aslen ; Kuskuncuk mahallesinden olup. Halen Konya’ da ikamet eden, merhum İrfan Araç oğlu Erhan ARAÇ. Cenazesi ; 26.04.2024 tarihinde Cuma namazını müteakip Konya / Yazır mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (1 Yorum)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

  • Halil Özince :

    Nisan 26, 2024-8:45 pm

    Sayın Ereğli gündem çalışanları vefat haberleri için teşekkür ediyorum Gaziantep Şahinbey den sevgiler selamlar EREĞLİ li…

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster