Ana Sayfa EMİRGAZİ, EREĞLİ, HALKAPINAR, KONYA 24 Ocak 2023 235 Görüntüleme

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KONYA EREĞLİ HALKAPINAR EMİRGAZİ İLÇESİ BASIN AÇIKLAMASI.

Herkesin malumu olduğu gibi İsveç te bir müptezelin, kutsal kitabımız Kur anı kerimi yakma eyleminden sonra. Dünde Hollandalı bir müptezel Kur anı kerimi parçalayıp çiğneyerek eylemde bulunmuştur. Bu yapılanlar demokrasi ve insan hakları maskesi altında, kendinden ve kendi inancından olmayanı kabul etmeyen, Hıristiyan camiasının ve batı medeniyetinin bir yansımasıdır. Devletimizin bu olaylar karşısında gerekli teamülleri yerine getireceğine güvenimiz tamdır. Alınacak doğru kararlar ve tedbirler ne ise arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz. İslam sancağını en iyi şekilde taşımayı bilmiş ecdadımızın izinde ne pahasına olursa olsun bizde taşımaktan geri kalmayız.
Tarih boyunca devam eden bu ve buna benzer eylemler olduğu gibi olmaya da devam edecektir. Ancak şunu bilmeliler ki İslam her geçen gün nurunu daha çok yaymakta, Müslüman sayısı da her geçen artmaktadır. Yüce ALLAH ın korumasında olan kutsal kitabımız bizler tarafından da canımız pahasına korunacaktır. Bu eylemler bize şunu da göstermektedir kutsalımıza el uzatan müptezeller kur an dan bihaber olmalarındandır. Bizde kitabımıza her geçen gün biraz daha uzaklaşmakta olduğumuz gösterilen cılız tepkilerden kendini belli etmektedir. Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU nunda dediği gibi bir elinde kuran diğer elinde bilgisayar taşıyan bir gençlik yetiştirmenin ne kadar önemli olduğu günümüzde aşikar olmuştur. Özü barış olan dinimizde bize emreder ki, mazluma kalkan zalime kılıç gibi ol haktan hakkaniyetten uzaklaşma hak etmeyen hiçbir canlıyı incitme.
Ancak şuda bilinmelidirki ifade özgürlüğü adı altında müsamaha gösterdikleri kahpeliklere (eylem özgürlüğü altında) gereğini yaparız hatanızdan dönün ki basılan sadece konsolosluğunuz yakılan sadece bayrağınız olsun. UYARIYORUZ!!!

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster