Ana Sayfa EMİRGAZİ 12 Temmuz 2022 186 Görüntüleme

8.EMİRGAZİLİLER BULUŞMA VE KAYNAŞMA BAHAR ŞENLİĞİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

Emirgazi Belediyesi tarafından organize edilen Festival,çevre il ,ilçe ve mahallelerden gelen ve Emirgazide ikamet eden vatandaşların katılımıyla gerçekleşen şenlik programında Emirgazili yerel sanatçılardan Enes ŞENTÜRK ve Halil Can ÇETİK’in vermiş olduğu konser ile start olan program şenliğe katılan misafirlere Belediye tarafından sıkma ikram edildi.

Program daha sonra çocuklara yönelik palyoçalar eşliğinde oyunlar oynayarak çok eğlenen çocukları sihirbaz gösterimi coşturdu.

Saat 21.00 de Sahne Alan Sevilen sanatçı Veli ERDEM konseri ile son buldu.

Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen KOÇAK yapmış olduğu açıklamada : Yapmış olduğumuz etkinliğe katılan bütün hemşehrilerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.Böyle bir mübarek günde denk gelmesi herkesin bayramlaşmasına,görüşmesine ve hasret gidermesine vesile oldu.Başkan KOÇAK konuşmasının devamında :Hepinizden Allah razı olsun hayırlı bayramlar diliyorum dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster