Ana Sayfa EREĞLİSPOR 14 Temmuz 2022 272 Görüntüleme

RAMAZAN ARSLAN’da EREĞLİSPOR’UMUZUN YÖNETİMİNDE

Ereğli’nin sevilen iş insanlarından Birleşim Gıda sahibi Ramazan Arslan, Beta Trafo Ereğlispor’umuzun yeni oluşan yönetiminde bende varım diyerek yönetime girdi.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanımız Bilgin Kamış, Beta Trafo Ereğlispor’umuzun Yönetimini güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce yönetim için çağrıda bulunan Başkan Kamış, Osman Dalkılıç, Ahmet Hakkı Kılıç, Hilmi İlhan, Fatih Tekemen, Hatice Özbahçeci, Avukat Evra Döndü Mayruk, Metin Tekemen ve Mehmet Tunç ile yönetimi güçlendirdikten sonra Birleşim Gıda sahibi Ramazan Arslan’ı da yönetime dahil ederek yönetimi güçlendirmeye devam ediyor.

Yönetime dahil olan Ramazan Arslan dahil olduğu yönetim ile ilgili yaptığı açıklamada; “şehrimizin takımı Ereğlispor’umuz için bu zamana kadar elimizden geleni hep yapmaya çalıştık. Bu saatten sonra da yönetimde olarak takımımıza şampiyonluk yolunda destek olmaya devam edeceğiz. Yolun sonu şampiyonluk olacak. Bu Ereğli ve Ereğlispor sevdalıları buna inansın” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster