Ana Sayfa EREĞLİSPOR 12 Nisan 2022 292 Görüntüleme

Teşekkürler Estarder ”Yerin Doldurulmaz”

ONLAR TAKIMINI HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Pazar Günü Oynanan Ligin Son Maçı Ereğlispor – Su Durağı Gençlerbirliği Karşılaşmasında Ligi 2 Sırada Noktalayan Bal Liginde 2021 – 2022 Sezonunu 4.Bölge 2.Grubu 2.Sırada Bitiren Ereğlispor’u Ligin başından bu yana hiç yalnız bırakmayan Ereğlispor Taraftarlar Derneği ( Estarder ) Çılgınlar Grubu Kar, Yağmur, Rüzgar, Ayaz, Soğuk ve Kara Kış Demeden Takımına Her Daim Sahip Çıktı Tribünlerin Susmayan Sesi Oldular Onlar Yüreğini Koyarak Ereğlispor’a Destek verdiler.

Gerek Sevindiler Gerek Üzüldüler Ama Hiç Bir Zaman yüreklerindeki Umudu Yitirmediler
Sen Yoksan Bir Eksiğiz Dediler Her Maç’ta Tribünde Yerlerini Doldurdular Her Maçta 90 Dakika Boyunca Hiç Susmadılar Susturmadılar Tribünlerin Kahramanı Oldular.

Ne Mutlu’ki Ereğlisporumuzun böylesine aşk dolu taraftarları var Ne Mutlu’ki Ereğli’de Estarder var Onlar Oyuncularımızın Destekcisi Onlar Takımımızın Sevdalısı Onlar Ereğli’nin Ereğlisporun Aşığı Son Maç’tada Anladık’ki Estarder Olmazsa Olmaz Estarderin Yeri Doldurulmaz.

Ereğli Gündem İnternet Gazetesi Olarak Estarder Başkanı Sayın Ramazan AKTAŞ Başkana Teşekkürlerimizi Sunuyoruz ve Önümüzdeki Lig’lerdede Başarılar Diliyoruz.

Kemal ÖZGENÇ
Ereğli Gündem İmtiyaz Sahibi

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster