Ana Sayfa EREĞLİ 10 Ekim 2022 171 Görüntüleme

Ereğli Polisi Geçit Vermiyor

23.09.2022 günü saat 01:30’da Yunus Emre Kavşağında Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından durdurulan 2 şahısın üzerinden 5,06 gram metamfetamin maddesi, 2 adet sentetik ecza hap maddesi, 0,63 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, 2 şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.

25.09.2022 günü saat 02:30’da Doğu Elagözlü Mahallesi Tahir Civil Sokak üzerinde durdurulan bir şahsın üzerinden 2,15 gram metamfetamin maddesi ve 2 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirilmiş şahsa gerekli işlemler yapılmıştır.

27.09.2022 günü saat 05:00’da Ziya Gökalp Mahallesi Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde ekiplerce kovalamaca sonucu yakalanan bir şahsın üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve 0,97 gram esrar maaddesi ele geçirilmiş şahsa gerkli işlemler yapılmıştır.

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grap Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan 2 şahıstan toplam 255 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirilmiş, 2 şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grap Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan bir şahsın üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve 11 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirilmiş şahsa gerekli işlemler yapılmıştır.


Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster