Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 15 Haziran 2024 120 Görüntüleme

Başkan Akpınar “Sevgi, paylaşma ve dayanışma zamanı”

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Akpınar, bayramın sevgi, paylaşım ve dayanışma ruhuyla mutlu geçmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Umut Akpınar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgi, paylaşma ve dayanışma zamanı olan Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu müstesna günlerde; birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek kardeşlik duygularımızı güçlendirmek için tüm sevdiklerimizle bir araya geliyoruz. Bayramda, özellikle ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı unutmayıp yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en üst seviyede yaşayarak ve çevremizdeki herkesle mutluluğumuzu paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemizin, milletimizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster