Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 3 Haziran 2024 122 Görüntüleme

Ereğli Belediyesi Caddeleri Pırıl Pırıl Yaptı

Ereğli Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların işlerini aksatmamak ve rahatsızlık vermemek adına Pazar günü sabahın ilk saatlerinde ve gece yarısı gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde caddeler yıkanarak her yer pırıl pırıl oldu. Yapılan temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Umut Akpınar: “Temiz bir Ereğli için gecesini gündüzüne katarak mücadele eden ekiplerimize teşekkür ediyorum. Ereğli’nin temiz olabilmesi, çevremizin güzel olabilmesi için temizliği sadece işçilerimizin yapması yeterli değil, bir farkındalık yaratmak adına temizlik konusunda hemşehrilerimizin de bizlere katkı sunması çok önemlidir. Sevgili hemşehrilerimiz; lütfen çöplerinizi yerlere, kaldırım kenarlarına atmayınız, bu konuda bizlere yardımcı olacağınızı düşünüyoruz. Daha güzel bir Ereğli için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizler temizlik hizmetlerimize rutin olarak devam edeceğiz ve hep birlikte tertemiz bir Ereğli’yi ortaya çıkaracağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster