Ana Sayfa EREĞLİ 19 Mart 2024 571 Görüntüleme

ZEKİ DUMLU EREĞLİ’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, seçim çalışmalarını esnaf ziyareti ile sürdürürken, Ereğli’de sıkılmadık esnaf eli bırakmamak için Ereğli’yi karış karış geziyor.
Ereğli’nin sevilen iş insanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, seçime sayılı günler kala yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Mahalle, kamu kurum kuruluşları ziyaretleri gibi yoğun bir mesai harcayarak çalışmalarını sürdüren Dumlu, esnaf ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor.
Bu kapsamda Anıt Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etmeye devam eden Dumlu, esnafların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı.
Yoğun bir tempo eşliğinde esnaflara kendisini tanıtan ve Ereğli’ye dair yapacaklarını aktaran Dumlu, Ereğli için doğru aday olduğunun altını çizerek destek istedi.
Esnafların da Dumlu’yu yakından takip ettiğini ve Dumlu’nun Ereğli’ye dair yapacakları çok çalışmanın olduğuna inanarak destek vereceklerini kaydettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster