Ana Sayfa TÜRKİYE 21 Aralık 2023 856 Görüntüleme

2 çocuk babası komşu, 18 yaşındaki kızı kaçırdı!

Kocaeli’de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı

 5 Aralık’ta M.K. eşi Büşra K.’ya “Ben yola çıktım, gidiyorum. Haberin olsun” şeklinde mesaj attı, genç kızın annesi Emine Soylu’ya ise “Kızın benim yanımda. Onu da aldım, gidiyorum” dedi

Üniversite sınavına hazırlanan ve veteriner hekim olmak isteyen kızına kavuşacağı günü bekleyen acılı anne, gözyaşlarıyla yardım çığlığında bulundu:

“2 çocuk annesiyim Eşimden ayrıyım. Kızlarımla birlikte yaşıyorum. En küçüğüm geçen sene üniversite sınavına girdi. İyi bir derece yapamadığı için bu sene yeniden hazırlanma kararı aldı. Veteriner hekim olmak istiyordu. Dershaneye yazdırdık.

Benim kızım dershaneye gidip geliyordu. Kızımı; üst katımızda oturan, evli, 2 çocuk babası, biri 2, diğeri 2 aylık 2 çocuğu olan komşumuz kaçırdı. Hiç böyle bir şeyden şüphelenmiyorduk Benim çocuğum ona ‘Abi’, o da kızıma ‘Abiciğim’ diyordu”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster