Ana Sayfa KARAPINAR, KONYA 17 Ocak 2023 371 Görüntüleme

TİKTOK FENOMENİ KONYALI MUHTAR

Aslen Konya Karapınar Kayacık Köyünden Olan Mustafa Yardımcı’nın Oğlu Mevlüt Yardımcı Nam-ı Diğer KONYALI MUHTAR Olarak Tanıdığımız Tiktok Fenomeni Mevlüt Yardımcı Çektiği Videolarla Gönüllerde Taht Kurmaya Devam Ediyor.
Eğlenceli ve Güldürü Tarzında Çektiği Videoları Her Kesimden Sevilerek İzleniyor ve Beğeniliyor.

Adım Adım Kendini Tanıtan ( Mevlüt Yardımcı ) KONYALI MUHTAR Elde Ettiği Başarısını ve Büyük Takipçi Kitlesine Her Geçen Gün Yeni Videolar Atarak Kendini Sevdirmeye Devam Ediyor.

Tiktok Fenomeni ( Mevlüt Yardımcı ) KONYALI MUHTAR 18 Yaşında Elde Ettiği Bu Büyük Başarısını Güler Yüzlü ve Eğlenceli Olmasına Borçlu Olduğunu Dile Getirerek Beni Takip Eden ve Videolarımı Beğenen Herkese Ayrı Ayrı Teşekkürlerimi Sunarım Diyerek Yeni Videolarının Devamının Geleceğini Takipçilerini Takipte Kalmalarını Dile Getirdi.

( Mevlüt Yardımcı ) Konyalı Muhtar Kimdir: Aslen Konya Karapınar Kayacık Köyünden Olan Mevlüt Yardımcı Nam-ı Diğer KONYALI MUHTAR 18 Yaşında Elde Ettiği Üstün Başarı İle Herkesin Kalbini, Gönlünü Kazandı Konyalı Muhtar 20 Yaşında Olup Tüm İl İlçelerin Kalbine Girdi ve Sevildi.
Konyalı Muhtar Tarlada Çalıştığı ve Gezdiği Yerlerin Vidosunu Atarak Fenomen Oldu.

TİKTOK HESAB ADRESİ: konyalimuhtar42
INSTAGRAM ADRESİ: konyalimuhtar42

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster