Ana Sayfa TÜRKİYE 9 Haziran 2024 197 Görüntüleme

ATM’lerde yeni dönem ”Para çekme işlemi değişti”

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT olmak üzere Türkiye’nin yedi kamu bankası, ATM’lerini “Türkiye’nin ATM Merkezi (TAM)” adlı ortak bir platform altında birleştirme kararı aldı.
Müşteriler, hangi bankanın abonesi olduklarına bakılmaksızın, herhangi bir TAM ATM’sinden işlem yapabilecek. Yeni geliştirilen “TAM” platformu, üye bankaların müşterilerine tek bir noktadan kapsamlı bankacılık işlemleri sunmayı hedefliyor.
YENİ DÖNEM BAŞLADI
TAM platformu, mevcut durumda 81 ildeki 5 bin 600 ATM’yi devreye soktu. Hedeflenen genişlemelerle birlikte, üye bankaların ATM’leri platforma dahil edildiğinde toplam ATM sayısının 19 bin olması öngörülüyor.
Platformda müşteriler, para çekme, para yatırma ve bakiye sorgulama gibi temel işlemlerin yanı sıra çeşitli farklı bankacılık hizmetlerine de erişebilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster