Ana Sayfa VEFAT EDENLER 2 Haziran 2024 192 Görüntüleme

02.06.2024 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Aysel DEMİRDİŞ

Aslen ; İvrizli olup. Halen Eti mahallesinde ikamet eden, Merhum Osman ve Hatice Geyik kızı, Merhum Mehmet Demirdiş eşi Aysel DEMİRDİŞ. Cenazesi ; 02.06.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Reşadiye AVŞAR

Aslen ; Acıkuyu mahallesinden olup. Halen Hacı Mustafa mahallesinden ikamet eden, merhum Avni ve Hatice Kılıç kızı, merhum Fehmi Avşar eşi, merhum Varol Afşar ve Orhan Avşar ve Erhan Avşar anneleri Reşadiye AVŞAR. Cenazesi ; 02.06.2024 tariihn de öğlen namazını müteakip meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ese AKTAŞ

Aslen ; Eskihisar olup. Halen Doğu Alagözlü mahallesi Özeker sokakta ikamet eden, Merhum Mahmut Aktaş, Vicdan Özeker oğlu. Mehmet ve Ersin kardeşi, Duygu ve Ezgi babaları, Ese AKTAŞ. Cenazesi ; 02.06.2024 tarihin de ikindi namazını müteakip Zambasan camiinden alınarak Zambasan mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster