Ana Sayfa VEFAT EDENLER 31 Mayıs 2024 153 Görüntüleme

31.05.2024 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Şerife GEZER 

Aslen ; Kayserili olup. Halen Ereğli’de ikamet eden, Yahyalılı Hoca kızı, Hasan Hüseyin Gezer eşi, Mustafa, Ramazan, Ali, Ahmet, İbrahim, Abdulkadir ve İdris anneleri Şerife GEZER. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde cuma namazını müteakip Fatih mahallesi Gören camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Nejmiye AVŞAR

Aslen ; Selanik muhacirlerinden olup. Süleyman Şahinler kızı, Merhum Nihat Avşar eşi, Mahmut, Murat ve Fatih Avşar, Gülay, Leyla, Ayla ve Serap anneleri Nejmiye AVŞAR. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Mustafa AKSU

Aslen ; Mersin / Mut ilçesinden olup. Halen Ereğli’ de 3.Toki evlerinde ikamet eden, Abide ve Mehmet Remzi oğlu, Belediye Personeli Hatice Aksu eşi, Gamze ve Oğuzhan babaları, İnşaat Ustası Mustafa AKSU. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde Cuma namazını müteakip Behzade camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Zekeriya AVSEVER

Aslen ; Sarıca mahallesinden olup. Halen İstanbul’ da ikamet eden, merhum Ziya Avsever oğlu Zekeriya AVSEVER. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde İzmir’ de defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster