Ana Sayfa VEFAT EDENLER 19 Mayıs 2024 184 Görüntüleme

19.05.2024 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Hasan GÜL

Aslen ; Yellice mahallesinden olup. Halen Atakent mahallesinde ikamet eden, merhum Ahmet ve Cennet oğlu, emekli öğretmen Hasan GÜL. Cenazesi ; 19.05.2024 tarihin de öğlen namazını müteakip Yellice mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ümmühan AKKOYUN

Aslen ;Belkaya mahallesinden olup. jHalen Hamidiye mahallesinde ikamet eden, Şuayip Akkoyun oğlu, Alper Akkoyun eşi, Şaban ve Eşe Gezer kızı, Ümmühan AKKOYUN. Cenazesi ;19.05.2024 tarihin de 500 Evler mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Mehmet UÇAK

Aslen ;Sarıtopallı mahallesinden olup. Halen Konyada ikamet eden, Bakkal Ali Uçak oğlu, Ayşe Uçak eşi, Ahmet, Erdoğan, Mustafa, Ramazan ve Ali Uçak ağabeyleri, Evren, Evrim ve Elçin babaları emekli öğretmen Mehmet UÇAK. Cenazesi ;19.05.2024 tarihin de öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hatice USLU

Aslen ;Emirgazi / Işıklar mahallesinden olup. Halen Işıklar mahallesi Kurt Burun Küme evlerinde ikamet eden, İbrahim Uslu kızı Hatice USLU. Cenazesi ; 19.05.2024 tarihin de Işıklar mahallesi Kurt Burun Küme Evleri mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster