Ana Sayfa EREĞLİ 20 Mart 2024 565 Görüntüleme

Mehmet Akif Mitinginde Cumhur İttifakı’na Sevgi Seli

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Mehmet Akif Mahallesini ziyaret ettiler.

“HÜSEYİN BAŞKANIMA BİR 5 YIL DAHA HEDİYE EDEREK EREĞLİ’MİZİN NE KADAR İLERİYE GİTTİĞİNİ GÖRMEYE DAVET EDİYORUM“

Ali Demir: “Huzur şehri olabilmek için insanların en büyük isteği işi, aşı meşgalesi olmasıdır. Biliyorsunuz uzun süredir Cumhur İttifakı yukarda, Cumhur İttifakı Konya’da, Cumhur İttifakı burada. Bu imkan çok kolay ele geçecek bir fırsat değil, sizlerden istirhamım bu fırsatı değerlendirip, Hüseyin Başkanıma bir 5 yıl daha hediye ederek Ereğli’mizin ne kadar ileriye gittiğini görmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“ZAFERİMİZİ BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ, HEP BİRLİKTE KUCAKLAŞACAĞIZ”

Musa Yılmaz: “İnşallah 31 Mart’ta Allah’ın izniyle o Hüseyin Başkanı yerden yere vuranlara en büyük cevabı işte bu meydan verecek, Ereğli verecek. Biz inanıyoruz, sizlerde inandığınızı bize gösteriyorsunuz. Zaferimizi birlikte kutlayacağız, hep birlikte kucaklaşacağız, Ereğli olacağız bir 5 yıl daha Hüseyin Oprukçu Başkanı, Başkan seçeceğiz” şeklinde konuştu.

“HÜSEYİN BAŞKANIN YANINDA CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BAKANLARIMIZ, MİLLETVEKİLLERİMİZ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI OLARAK BEN VE YÖNETİM KURULUMUZ VAR”

İbrahim Erol: “ Biz bu seçimi Allah’ın izniyle birlikte kazanacağız. Kazanamayacaklarını anladıkları için Hüseyin Başkana sataşıyorlar. Sataştıkları Hüseyin Başkanın yanında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanı olarak ben ve yönetim kurulumuz var. Yapılamaz denilen ne varsa bundan sonra yapacağız. Yaparsa Hüseyin Başkan yapar, zaten bu kalabalık da seçimi kazanacağımızı hep birlikte Ereğli olacağımızı gösteriyor” şeklinde konuştu.

“EL ELE TUTUŞALIM, BİR VE BERABER OLALIM VE EREĞLİ’MİZİN MUHTEŞEM GELECEĞİNİ BERABER İNŞA EDELİM”

Başkan Oprukçu: “Ereğli burada, Mehmet Akif burada hepinizden Allah razı olsun. Daha önce geldiğimde de Mehmet Akif bana adam gibi sahip çıktı, görüyorum ki yine sahip çıkacak. Sevgili hemşerilerim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirlerine mazhar olmuş bir Belediye Başkan Adayı olmanın şerefini yaşıyorum. Bu şerefe asla halel getirmem. Vakfettiğim ömrümü de şerefle ve hizmetle tamamlamaya kararlıyım. Bu güne kadar da halel getirmemek için gece gündüz Mehmet Akif Mahallemize, Ereğli’mizin her bir köşesine hizmet etmek için çırpındık. Huzur şehri Vilayet Ereğli’nin inşasında önümüze çıkan hiçbir engel bizi yolumuzdan döndürme, döndüremez. Sözünü aldım, söz veriyorum, Ereğli bu dönemde Vilayet olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim yaptıklarımız da, eserlerimiz de ortada inşallah Cumhur’un gücüyle de canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim elimizden tutanın elimiz kırılsa bile elini bırakmayız. El ele tutuşalım, bir ve beraber olalım ve Ereğli’mizin muhteşem geleceğini beraber inşa edelim. Allah’ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster