Ana Sayfa EREĞLİ 1 Mart 2024 745 Görüntüleme

Zengen Mahallesi’nden Cumhuru Coşturan Karşılama

Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Seçim Çalışmaları Kapsamında Zengen Mahallesini Ziyaret Etti.
Başkan Oprukçu’yu Zengen Mahallesi Sakinleri Büyük Coşkuyla Karşıladı.
Muhteşem Karşılamadan Memnun Olan Oprukçu ”Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe Başkanı Sayın Musa Yılmaz, AK Partimizin İlçe Başkanı Sayın İbrahim Erol, Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Lutfi Tekeli, Milliyetçi Hareket Partimizin Kadın Kolları Başkanı Sayın Kezban Ceylan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız Özal Korkmaz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sayın Ali Demir, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Sayın Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyelerimiz, STK Başkanlarımız ile birlikte Zengen Mahallemizi ziyaret ettik. Misafirperverlikleri, yakın ilgi ve alakaları için Zengenli hemşerilerimize ve Anadolu Zengenspor Kulüp Başkanı Sayın Kubilay Eren’e plaket takdimleri için teşekkür ediyorum. Bu seçim tüm seçimlerden çok daha önemli, bu seçim Ereğli’nin seçimi. Cumhur İttifakı da Türkiye’nin ikinci yüzyılını ve Anadolu’daki ebedi varlığını temin ve inşa etme ittifakıdır. Bize dün geldiğimizde sahip çıktınız, Cumhur İttifakı Adayı olarak gelmenin şerefini yaşadığım tabloda da sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. El birliği, gönül birliğiyle Allah’ın izniyle Cumhurun gücüyle başarıp, hep birlikte Ereğli’mize canla başla hizmet edeceğiz”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster