Ana Sayfa EREĞLİ 1 Mart 2024 407 Görüntüleme

Orhaniye ve Yazlık Cumhur’un Gücüne Güç Katacak

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Orhaniye ve Yazlık Mahallelerini ziyaret ettiler.

“31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ BU SEÇİMİ ÇOK İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ LAZIM”

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: “31 Mart seçimleri çok önemli bu seçimi çok iyi değerlendirmemiz lazım. Çünkü il olmamızın önü açılıyor, il olmak demek bize çok avantajlar kazandıracak. Memleketimizi çok daha ileriye götürme şansına sahip olacağız. Desteklerinizi sonuna kadar istiyorum. Hüseyin Başkanımı bir 5 yıl daha Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“USTALIĞA DOĞRU GİDEN BİR ADAM VAR, ADAM GİBİ ADAM HÜSEYİN OPRUKÇU”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “İşi ehline bırakmak lazım. Çıraklık dönemini atlatmış, kalfalık dönemini atlatmış artık ustalığa doğru giden bir adam var. Adam gibi adam Hüseyin Oprukçu. Ereğli’nin kara sevdalısı Sayın Hüseyin Oprukçu Başkana destek için üç hilalin altına evet mührünü vuracak mıyız? ” ifadelerini kullandı.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM ŞİARIYLA EREĞLİ 1 NİSANDA ALLAH’IN İZNİYLE YENİDEN EREĞLİ OLACAK, YENİDEN EREĞLİ DİYECEĞİZ”

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Ereğli’de yatırım ve hizmet alabilmenin tek yolu Hüseyin Başkanın sandıklardan ezici bir güçle çıkmasıdır. 31 Mart gecesi Ereğli’mizde ve Konya’mızda durmak yok yola devam şiarıyla Ereğli 1 Nisanda Allah’ın izniyle yeniden Ereğli olacak, yeniden Ereğli diyeceğiz. Yaparsa Cumhurbaşkanımız, yaparsa Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay yapar. Bu dönem Ereğli’de de yaparsa Hüseyin Oprukçu yapar” ifadelerini kullandı.

“ALDIĞIMIZ SÖZLERİ TAKİP EDECEK OLAN BENİM, ALDIĞIMIZ SÖZLERİ TAKİP ETME SÜRECİNDE DE EREĞLİ’NİN TOROSLAR GİBİ ARKAMDA DURDUĞUNU GÖRMEK İSTİYORUM”

Başkan Oprukçu: “Aldığımız sözleri takip edecek olan benim, aldığımız sözleri takip etme sürecinde de Ereğli’nin Toroslar gibi arkamda durduğunu görmek istiyorum. Ereğli vilayet olabilecek kriterlere sahip olan ilçelerden bir tanesi ve bunun sözünü Devlet Bahçeli Bey’den aldım. AK Partimizin Genel Merkezi, Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Merkezi Türkiye’de vilayet olabilecek ilçelerle ilgili çalışmalarını bitirdiler. Seçim sonrasında da Ereğli vilayet olarak geliyor. Netice de tek derdim Ereğli’nin sanayileşmesi yani tarımda çok büyük bir potansiyeli yakaladık. Ama bir de sanayileşmesi lazım onun için de gayret sarf ediyorum. Sanayi tesislerimize kavuşuyoruz. Mükemmel bir sanayi sitesi yapmak istiyorum ve projesini de çok güzel hazırlatacağım. Ereğli kalkınsın, gelişsin, büyüsün. Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız, kucaklaşacağız, vilayet Ereğli’nin Belediye Başkanı olacağız. Artık bu millet Anadolu’da kucaklaştığını Ereğli örneğinde olduğu gibi göstersin istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ereğli’ye Hayırlı Olsun

Ereğli’ye Hayırlı Olsun

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster