Ana Sayfa EREĞLİ 14 Şubat 2024 982 Görüntüleme

UMUT AKPINAR KARABURUN’DA BÜYÜK BİR İLGİYLE KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli belediye başkan adayı Umut Akpınar ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı Nejat Türktaş ve geçmiş dönem ilçe başkanı Veysel Gönülal ile birlikte Karaburun mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Akpınar Karaburun mahallesi sakinlerine Sıcak karşılamaları ve içten muhabbetleri için teşekkür ederek “ Mahallelerimizin hali ortada ne bir kanalizasyon ne adam akıllı bir alt yapı çalışması var insanlarımızı ve vatandaşlarımızı unuttular. Çiftçinin, hayvancının hali ortada Ereğli’mizin hali ortada Vilayet olacak Ereğli gün geçtikçe daha da geriye gidiyor çiftçimiz kan ağlıyor. Bizler Projelerimizle Ereğli’nin hak ettiği Sosyal Belediyeciliği getireceğiz çiftçimizi hayvancılıkla uğraşan hemşehrimizi yarı yolda bırakmayacağız fide desteği vereceğiz Mahsul alım desteği vereceğiz. Karaburun’da bir sorununuz olduğu zaman Ereğli’ye gitmenize gerek kalmalayacak burada bir belediye kabini açarak sorunları yerinde tespit ederek çözeceğiz” diyerek” sözlerine son verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster