Ana Sayfa VEFAT EDENLER 10 Şubat 2024 1064 Görüntüleme

10.02.2024 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Semih AKTUĞ

Aslen ;Arnavut Göçmenlerinden olup. Halen Ereğli de Üçgöz mahallesinde ikamet eden, Merhum Rüştü Aktuğ oğlu, Nail, Semiha, Saim, Zuhal ve Aykut kardeşleri, Ayten eşi, Rüştü ve Müge babaları, Çarşı esnaflarından dönerci Semih AKTUĞ. Cenazesi ;10.02.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hayriye ÜNALOĞLU

Aslen ;Kutören mahallesinden olup. Halen Cahı mahallesi eski kargacı yolu üzerinde ikamet eden, Ahmet Ünaloğlu eşi, Ramazan, Ayfer ve Nefide anneleri Hayriye ÜNALOĞLU. Cenazesi ;10.02.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Fatih camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Faik TOPCİ

Aslen ;Erzurum / Hınıs ilçesinden olup. Halen Ereğli de Mehmet Akif mahallesinde ikamet eden, merhum Abdulmelaf oğlu, Tarık, Gökhan, Kadir ve Ümit babaları Faik TOPCI. Cenazesi; 10.02.2024 tarihinde evinden alınarak öğleden sonra Aydınlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ahmet SÖNMEZ

Aslen ;Ereğlili olup. Halen Üçgöz mahallesinde ikamet eden, merhum Hacı Mehmet oğlu, merhum Mustafa Sönmez ve Mahmut Sönmez kardeşleri, Halime Sönmez eşi, eski Taksici esnaflarından Ahmet SÖNMEZ. Cenazesi ;10.02.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Üçgöz camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster