Ana Sayfa VEFAT EDENLER 11 Ocak 2024 197 Görüntüleme

11.01.2024 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Hacı Mehmet ARPACI

Aslen ; Ayrancı / Berendi köyünden olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden, merhum Selahattin oğlu, Sinan Arpacı babası Terzi Hacı Mehmet ARPACI. Cenazesi; 11.01.2024 tarihinde İstanbul / Merter mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Melahat YILDIZ

Aslen ; Yeniköy mahallesinden olup. Halen Orhangazi mahallesinde ikamet eden, Solmaz, Elmas, Hikmet, Elvan, Yılmaz ve Elif anneleri, İlhan Yıldız eşi, Melahat YILDIZ. Cenazesi ; 11.01.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Necati POLAT

Aslen ; Seydifakıllı mahallesinden olup. Halen Yıldırım Beyazıt mahallesinde ikamet eden, Arzu ve Durmuş oğlu Necati POLAT. Cenazesi; 11.01.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Zambasan mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Betül YILDIZ

Aslen ; Ağrı / Doğubeyazıtlı olup. Halen Ereğli´ de Mehmet Akif mahallesinde ikamet eden, Hüseyin, Şeniz ve Dila Bahadır anneleri emekli Hemşire Betül YILDIZ. Cenazesi ; 11.01.2024 tarihinde Antalya´ da defnedildi.

Vefat Eden – Haluk ÖREN

Aslen ; Ereğlili olup. Halen İzmir´ de ikamet eden, Mustafa ve Güzide oğlu, Tarık, Namık, Güler, Gülay ve Aynur kardeşleri, Haluk ÖREN. Cenazesi; 11.01.2024 tarihinde öğlen namazını müteakip İzmir’ de defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster