Ana Sayfa VEFAT EDENLER 27 Kasım 2023 1053 Görüntüleme

27.11.2023 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vetat Eden – Mustafa TOPRAK

Aslen; Kargacı mahallesinden olup. Halen Talatpaşa mahallesi Altın Şehir Konutlarında ikamet eden, Merhum Hacı Şükrü oğlu, Akile, Fatma, Şafak, Arif, Şükrü, Ramazan ve Merhum Sami Toprak babaları Mustafa TOPRAK. Cenazesi; 27.11.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Durmuş Ali UÇAR

Aslen ; Ayrancı / Berendi köyünden olup. Halen Ereğli’ de Aydınlar mahallesinde ikamet eden, Mehmet Ali oğlu, Beyhan, Reyhan, Gülhan, Emine, Meryem ve Belediye personeli Mehmet Uçar babası, Durmuş Ali UÇAR. Cenazesi; 27.11.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Aydınlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Durdane AKTAŞ

Aslen ;Bor/ Kızılcalı olup. Halen Ereğli’ de Eti mahallesinde ikamet eden, Merhum Ahmet ve Hatice kızı, Merhum Mehmet Akif, Merhum Nazifer, Merhum Hüdayi, Merhum Sultan ve Yurtseven, Cem, Şerife anneleri Merhum Mustafa Aktaş eşi, Durdane AKTAŞ. Cenazesi; 27.11.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster