Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 25 Eylül 2023 812 Görüntüleme

Başkan Oprukçu’dan Mevlid Kandili Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Mevlit Kandili dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Mevlit Kandili dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Oprukçu, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümünün yaşandığını belirtti.

“Bu şereflendiriliş ile insanoğlu için yeni bir dönem başlamış, Onunla insanlığa rahmet gelmiştir” diyen Oprukçu, mesajında şunları kaydetti: “Peygamberimiz, ‘Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere geldim’ demiş ve insanoğluna huzur ve kardeşliği anlatmış, halkın ve adaletin yanında olmuştur. Gayesi bütün insanlığı karanlıklardan kurtarmak, hakkın nurunu yaymak olmuştur. Peygamberimiz insanların iki dünyasının da kazanılması için madde ve manayı en güzel şekilde sentezlemiş liderdir. O’nun ümmeti ve övgüsüne mazhar olmuş Türk Milletine mensup olmaktan şeref duyuyoruz. Bu mübarek gecede yapacağımız dualarımız, niyazlarımız, birliğimize ve dirliğimize vesile olur inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster