Ana Sayfa EREĞLİ 18 Eylül 2023 1049 Görüntüleme

CHP Kongresinde Olay Çıktı Ereğli Görmezden Gelindi

Pazar günü Konya’da gerçekleşen CHP il kongresinde çarşaf liste-blok liste tartışması kavgaya dönüştü.

CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel’in de katıldığı ve delegelere hitap ettiği kongrede ilk olarak, CHP’nin Konya’dan aday gösterdiği Genç Osman Killik’in divan başkanı olarak seçilmesine bazı partililer tepki gösterdi. Kısa süren tartışma diğer partililerin araya girmesi ile yatıştırıldı.

Kongrenin ilerleyen dakikalarında ikinci bir tartışma da çarşaf liste-blok liste ayırımı konusunda yaşandı. Ereğli ilçe teşkilatının da aralarında bulunduğu bir grup seçimin çarşaf liste ile yapılmasını isterken, Konya Milletvekili Barış Bektaş’ın da desteklediği mevcut il teşkilatı seçimin blok liste ile yapılmasında ısrarcı oldu.

-CHP Ereğli Teşkilatı, Ereğli’nin Yok Sayılmasına Tepki Gösterdi-

Kongrede, mevcut il yönetiminin Ereğli’den kurultay delegesi yazmamasına tepki gösteren Ereğli teşkilatı, çarşaf liste ile listeyi delerek Ereğli’den kurultay delegesi ismi gönderebilmek için tepkisini ortaya koydu. Ereğli teşkilatı, konuşmanın yapıldığı salonu terk ederek tepkisini ortaya koydu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster