Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 27 Ağustos 2023 812 Görüntüleme

Açık Hava Sinemasında Rafadan Tayfa Gösterimdeydi

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günlerinin son gününde de çocuklar mutlu edildi. Gerçekleştirilen Açık Hava Sinemasında bugün yerli animasyon filmi vardı. Animasyon ve macera türündeki çizgi film, “Rafadan Tayfa” ekibinin Göbeklitepe’de yaşadığı gizem dolu maceraları konu aldı. Hınca hınç dolu olan etkinliğe aileler çocuklarıyla yoğun ilgi gösterdi.

ÇOCUKLARA UNUTULMAYACAK MUHTEŞEM BİR ANI OLDU

Ereğli Belediyesi tarafından başlatılan ve büyük ilgiyle ilerleyen Açık Hava Sinema Günleri Bu akşam da çocuklar için gerçekleştirildi. Animasyon ve macera türündeki çizgi film “Rafadan Tayfa”, ekibinin Göbeklitepe’de yaşadığı gizem dolu maceraları konu alıyor. Çocukların sevdiği “Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe” filminde Rafadan Tayfa ekibi, tarihte yolculuk yaparak Göbeklitepe’yi keşfetmeye çalışarak çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı. Başkan Oprukçu: “Bugün de çocuklarımız için onların eğlenip sosyalleşmesi için etkinliğimizi düzenledik. Tüm hemşerilerime bu güzel etkinliklere katıldıkları için teşekkür ediyorum. Açık Hava Sinema Günleri kapsamında siz kıymetli hemşerilerim ve geleceğimizin taminatı olan çocuklar bir araya gelerek keyifli zaman geçirdiniz. Ayrıca çocuklarımız için güzel bir anı oldu. Bundan sonra da böyle etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe” film gösteriminin öncesinde Belediye tarafından patlamış mısır ve çeşitli ikramların yanında çocukların çok sevdiği pamuk şeker ikramı da yapıldı. Ereğli Belediyesi’nin Açık Hava Sinema Günleri de bu güzel akşamla sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster