Ana Sayfa VEFAT EDENLER 27 Ağustos 2023 1263 Görüntüleme

27.08.2023 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Cumali ÜNLÜ

Aslen; Belkaya mahallesinden olup. Halen Yazlık mahallesinde ikamet eden, Bahtişen ve İsa oğlu, Ali Bakır kayınbiraderi Cumali ÜNLÜ. Cenazesi; 27.08.2023 tarihin de saat;10:00’da Yazlık mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Şambaz YURTTAŞ

Aslen; Kutören mahallesinden olup. Halen Ereğli de Cahı mahallesinde ikamet eden, Seyit oğlu, Süheyla eşi, Şevket Yurttaş ağabeyi Şambaz YURTTAŞ. Cenazesi; 27.08.2023 tarihin de saat;11:00’de Kutören mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden -Kemal KOCATEPE

Aslen;Bulgurluk mahallesinden olup. Ali oğlu, Akif Kocatepe, İlknur Yaman, Döndü Özgümüş ve Gülay Öğün babaları, Sebzeci esnafı Ali ve Meryem oğlu, Kemal KOCATEPE. Cenazesi; 27.08.2023 tarihin de ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Nuru AKKAYA

Aslen; Türkmen mahallesinden olup. Halen Türkmen mahallesinde ikamet eden, Merhum Zühtü, Merhume Elif Akkaya kızı, Merhum Celal, Kerim, Hilmi, Cemil Akkaya kardeşleri Nuru AKKAYA. Cenazesi; 27.08.2023 tarihin de saat; 15:00 ‘de Türkmen mahallesi mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster