Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 23 Ağustos 2023 1109 Görüntüleme

Ereğli Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri’ne Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında programlarına devam ediyor. Ereğli Belediyesi tarafından yaz akşamlarını keyifli hale getirmek amacıyla vatandaşlarına açık havada sinema keyfi yaşatacak, bu sıcak yaz akşamlarının tadını çıkarmasını sağlayacak bir etkinlik başlatıldı.

EREĞLİLİLERDEN BAŞKAN OPRUKÇU’YA TEŞEKKÜR

Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde organize edilen Açık Hava Sinema günleri Ayla filmi başladı ve etkinlik 5 gün boyunca birbirinden güzel filmlerle devam edecek. Etkinliğin ilk gününe vatandaşlar yoğun ilgi ve katılım gösterdi. Filmi başından sonuna kadar dikkatle takip eden Ereğlililer film gösterimi yapılan alandan mutlu bir şekilde ayrılarak Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya etkinlik dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler. Diğer yandan Ereğli Belediyesi tarafından film gösteriminin öncesinde vatandaşlara sinemanın vazgeçilmezi patlamış mısır ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster