Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 17 Ağustos 2023 1004 Görüntüleme

Ziya Gökalp Mahallesi Kaldırım Çalışması Devam Ediyor

Ereğli genelinde yol bakım, onarım, kilitli parke taşı yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi bu çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım yapım çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu kapsamda Ziya Gökalp Mahallesi TÜV Kavşağı karşısında kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

HEMŞERİLERİMİZİN ULAŞIMLARINI EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE YAPABİLMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım çalışmaları devam ediyor. Ziya Gökalp Mahallesi TÜV Kavşağı karşısı yol üzerinde kaldırım çalışması başlatıldı. Ereğli’nin birçok noktasında çeşitli nedenlerle tahrip olan ve bozulan kaldırımların yerine başlatılan çalışmalar doğrultusunda ekipler, Ziya Gökalp Mahallesi’nde de çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Oprukçu, “Hemşerilerimizin ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmelerini sağlamak için standartlara uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol çalışmalarımızın yanı sıra kaldırım çalışmalarına da önem verdik. Hemşerilerimizin istek, talep ve önerileri doğrultusunda kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak hizmet etmeye devam ediyoruz, her şey hemşerilerimiz için” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster