Ana Sayfa VEFAT EDENLER 9 Ağustos 2023 1269 Görüntüleme

09.08.2023 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Mehmet YENER

Aslen; Halkapınarlı olup. Halen Halkapınar’ da ikamet eden, Merhum Süleyman Yener oğlu Mehmet YENER. Cenazesi; 09.08.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Halkapınar’ da defnedildi.

Vefat Eden – Fadimana SOLAK

Aslen; Halkapınarlı olup. Halen Gökçeyazı mahallesinde ikamet eden, Vehbi Solak eşi Fadimana SOLAK. Cenazesi; 09.08.2023 tarihinde saat;10:00’da Gökçeyazı mahallesinde defnedildi.

Vefat Eden – Halise ADIGÜZEL

Aslen; Karapınar / Akören mahallesinden olup. Ereğli’ de Hıdırlı mahallesinde ikamet eden, Ali kızı, Veli Adıgüzel eşi, Şaban, Yaşar, Hamdi, Cemal, Sevim ve Tezcan anneleri, Halise ADIGÜZEL. Cenazesi; 09.08.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Fatih camiinden alınarak Akören mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ali BÜYÜKPARMAKSIZ

Aslen; Ayrancı / Dokuzyol köyünden olup. Halen Aydınlar mahallesinde ikamet eden, Mehmet oğlu, Sıdıka Büyükparmaksız eşi, Mehmet, Gülizar ve Fatma babaları Ali BÜYÜKPARMAKSIZ. Cenazesi; 09.08.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Aydınlar mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster