Ana Sayfa EREĞLİ 31 Temmuz 2023 1239 Görüntüleme

Ereğli’de Konya Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları eğitimlerine başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereği’dee düzenlediği Yaz Spor Okulları eğitimlerine başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’de 6-16 yaş arası öğrencilerin yaz tatilini spor yaparak geçirmesi için düzenlenen Yaz Spor Okulları, 10 branşta yaklaşık 1200 öğrenciyle başladı.

Ak Parti İlçe Başkan Zübeyir Dursun, Yaz Spor Okulları eğitiminin açılışına katılarak öğrencilere forma dağıtımı gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Dursun: ”Yarınlarımızın teminatı yavrularımızın tatil döneminde sporla iç içe olması noktasında Ereğli’mizde Yaz Spor Okulları büyük bir coşkuyla başladı. Konya Büyük Şehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları, çocuklarımızın yaz tatilini hem eğlenceli hale getirmek hem de spor yapmalarını sağlayarak sağlıklı ve zinde bireyler olarak yetişmesini sağlayacak. Bu imkanları bizlere sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eder, Yaz Spor Okulu eğitimlerine katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster