Ana Sayfa VEFAT EDENLER 31 Temmuz 2023 1438 Görüntüleme

31.07.2023 / Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Ömer ÖZTÜRK

Aslen; Selvili mahallesinden olup. Halen İstanbul Fatih Binbirdirek Mahallesinde ikamet eden ve Binbirdirek Mahallesi Muhtarı Olan, Merhum Şıh Ömer oğlu Ömer ÖZTÜRK. Cenazesi; 31.07.2023 tarihinde öğleden sonra İstanbul´ da defnedildi.

Vefat Eden – Hacı Recep YILMAZ

Aslen; Erzurumlu olup. Halen Alhan mahallesinde ikamet eden, Rahim Yılmaz ve Ali Yılmaz kardeşleri, Osman, Bekir ve Abdullah Yılmaz babaları, Hacı Recep YILMAZ. Cenazesi; 31.07.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Alhan mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Emre ÖZSARI

Aslen; Ereğlili olup. Halen Muğla / Datça’da ikamet eden, Devlet Demir Yollarından emekli Mehmet ve Şaziye Özsarı oğlu, Sinem ve Merve Özsarı kardeşleri, Datça adliyesinde görevli Emre ÖZSARI. Cenazesi; 31.07.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hacı Züfre Fatma AVCI

Aslen; Karapınar / Oymalı mahallesinden olup. Halen Cahı mahallesi Ayvatlar Sokakta ikamet eden, Mahmut kızı, Ömer, Fidan, Seval, Dönüş anneleri Yusuf Avcı eşi, Hacı Züfre Fatma AVCI. Cenazesi; 31.07.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Karapınar / Oymalı mahallesi mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster