Ana Sayfa VEFAT EDENLER 8 Temmuz 2023 1464 Görüntüleme

08.07.2023 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Yusuf GÜLSOY

Aslen;Aziziye mahallesinden olup. Halen Aziziye mahallesinde ikamet eden, Ahmet Gülsoy oğlu, Yasin, Mustafa, Ahmet, Şafak, Zeki ve Gülsen babaları Yusuf GÜLSOY. Cenazesi; 08.07.2023 tarihinde Aziziye mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Muzaffer AKSÜLLÜ

Aslen; Hortu mahallesinden olup Halen Boyacı Ali mahallesinde ikamet eden, Merhum Nuri Süleyman ve Hüriye oğlu, Naciye Boz, Süleyman Aksüllü, Cemaliye Şahin ve Salih Aksüllü babaları Muzaffer AKSÜLLÜ. Cenazesi; 08.07.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu caiinden alınarak Hortu mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ömer MUTLU

Aslen;Belkaya mahallesinden olup. Halen Konya da ikamet eden, Meram Belediyesinden emekli, Muharrem Mutlu ve Nuh Mutlu kardeşleri, Ahmet oğlu Ömer MUTLU. Cenazesi;08.07.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Konya / Meram/Karahüyük mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Selahattin AKDOĞAN

Aslen;Bulgurluk mahallesinden oluip. Halen İstanbul / Yalovada ikamet eden, Ali ve Emel babaları, Nimet Akdoğan eşi, Merhum Hüseyin ve Mehmet, Ayşe Akdoğan ağabeyleri, Merhum Ali oğlu Selahattin AKDOĞAN. Cenazesi; 08.07.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip İstanbul / Yalovada defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster