Ana Sayfa EREĞLİ 9 Mayıs 2023 661 Görüntüleme

Vatandaşlar “Desteğimiz de Duamız da Sevencan’la”

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan mahalle toplantıları kapsamında Çömlekçi,Türbe,Belceağaç ve Yazlık mahallerini ziyaret etti.

Çiçeklerle karşılanan Sevencan’a İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 4 ayrı mahalledeki toplantılarda Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun şunları ifade etti;” Seçime artık sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Parti iktidarımızın 21 yıl boyunca yaptığı hizmetlerle karşınıza geldik. Şimdi sizden hem Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Milletvekili adayımız Burhanettin Sevencan’a desteklerinize talip olmaya geldik. Bu yoğun ilginiz gösteriyor ki ,bizimlesiniz. Allah hepinizden razı olsun ”dedi.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği seçimlerine geri sayım devam ederken saha çalışmalarına gece gündüz dur durak bilmeden devam eden Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan “Selamlaşmadığım,tokalaşmadığım,sıkıntısını,sevincini paylaşmadığım hiç bir hemşehrim kalmayacak. Bu güzel Mayıs akşamında hemşehrilerimle bizleri bir araya getiren Allaha hamd olsun. Ne güzel bir teveccüh ile karşıladınız bizleri. Kıymetli Hemşehrilerim iyiki varsınız “diyerek vatandaşları selamladı.

Sevencan konuşmasına şöyle devam etti;” Ülkemiz için çok önemli bir seçimin eşiğindeyiz. Şimdiye kadar yapılan tüm seçimlerden çok daha önemli bir seçim olacak. Bu seçim Türkiye’nin bekâsı için tarihe geçecek. Vatanımız bayrağımız ve çocuklarımızın geleceğini düşünerek aklı selim bir şekilde sandığa gitmemiz gereken bir seçim olacak. Bu seçimin ülkemiz için önemini ulaşabildiğimiz herkese anlatmalıyız. Türkiye’nin geride kalan 21 yılını bir değerlendirin. Ak Partimizin hizmetlerini saymaya kalksak sabaha kadar burada oluruz. Ama sizler çok güzel takip ediyorsunuz. O halde diyorum ki, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılında şaha kalkmış bir Türkiye için şimdi doğru adamla yola devam deme zamanı. 14 Mayısta desteklerinizle bu kardeşinizi meclise gönderdiğinizde memleketimizin sıkıntılarını birlikte aşacağız. Güzelliklere birlikte sevineceğiz inşallah. Desteğinizi ve dualarını bekliyorum. Kendimi ben sizlere emanet ediyorum “dedi.

Sevencan’ı çiçeklerle karşılayan mahalle sakinleri ise “ Desteğimiz de duamız da Burhanettin Sevencan ile. Allah’ın izniyle meclise göndereceğiz. Biz lafa değil icraata bakarız. Ak parti iktidarının icraatlarını da sadece biz değil dünya görüyor. Cumhurbaşkanımızın ve Ereğli’mizin evladı Burhanettin Sevencan’ın arkasındayız “diyerek destek sözü verdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster